Login Panel

Inloggen    
Contact

Zoek
 
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Nieuwsarchief > Linkbuilding
Linkbuilding
Een goed linknetwerk opbouwen is nog altijd n van de beste manieren om veel bezoekers te trekken en hoog in Google te scoren. Wij kunnen u helpen om dit stap-voor-stap aan te pakken.

De volgorde die wij daarbij hanteren is in grote lijnen:

  • Optimaliseren website, zodat deze goed scoort op belangrijke zoekwoorden en er voor de linkuitwisseling goed uitziet en goed fucntioneert.
  • In kaart brengen van de belangrijkste branchegenoten met de Bulk Backlink Checker van Majestic SEO.
  • Doormeten van de linknetwerken van deze belangrijke branchegenoten en samenstellen lijst met linksuggesties.
  • Bij het samenstellen van de lijst met linksuggesties kijken we vooral naar websites waarmee meerdere branchegenoten een linkje hebben uitgewisseld. We doen dat met de Clique Hunter. Dat betekent namelijk dat dit algemene branchegerichte websites zijn die waarschijnlijk k interessant zijn voor onze klant. Dit in tegenstelling tot linkjes vanaf bv. de plaatselijke sportvereniging die alleen interessant zijn voor het bedrijf dat daar ook werkelijk een binding mee heeft.
  • Instructie om met de linkuitwisseling aan de slag te gaan.

Onze ervaring is dat onze klanten flink meer bezoekers trekken als ze dit serieus aanpakken. Helaas is het uitwisselen van linken voor de meesten niet de grootste hobby en blijft dit belangrijke werk vaak liggen. Desgewenst kunnen ook wij het linknetwerk voor onze klanten opbouwen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Bungalowpark Emslandermeer Hoogtefotografie en -film Volgend artikel