Login Panel

Inloggen    
Contact

Zoek
 
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Nieuwsarchief > Responsive webdesign
Responsive webdesign
Voor opdrachtgevers met veel mobiele klanten ontwikkelen we internetsites met een responsive webdesign. Dat zijn layouts die zich automatisch aanpassen aan het scherm en het type apparaat waarmee de bezoekers de internetsite bekijken.


Het kenmerk van een responsive webdesign is dat de layout zich anders ordent als het scherm groter of kleiner is. Op een groot scherm staan er bijvoorbeeld meer kolommen of blokken in de breedte, terwijl ze op een kleine smartphone netjes onder elkaar komen te staan.

Met onze uitgebreide bezoekersstatistieken kunnen we nauwkeurig meten met welk type apparaten uw website wordt bekeken en daarop uw layout aanpassen voor een optimale weergave en gebruikerservaring.

Voor onze verhuurwebsite hebben we een responsive layout toegepast. Op een desktop ziet de website er als volgt uit:Op een smartphone met een klein beeldscherm schuift de kop van de website onder elkaar, wordt het horizontale navigatiemenu omgevormd tot een verticaal pop-downmenu en schuift de rechterkolom onder de artikelen. Zie hieronder voor twee screenshots.U kunt de website testen door bv. op uw Smartphone naar www.depreeverhuur.nl te gaan.

Heeft u geen Smartphone, maar wilt u toch testen hoe uw eigen website er uit ziet op een Smartphone of een ander mobiel apparaat? Dat kan met een simulator. Vul de URL van uw website in en test hem uit door bovenin te kiezen voor de diverse type apparaten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Hoogtefotografie en -film Hoogwerkers en aanhangers Volgend artikel