Login Panel

Inloggen    
Contact

Zoek
 
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Nieuwsarchief > Sjaak zoekt Sjakies bij De Pree e-Consult
Sjaak zoekt Sjakies bij De Pree e-Consult
Sjaak zoekt Sjakies is een educatieve wedstrijd tussen 16 basisscholen in Zeeland. Vanaf maandag 22 oktober tot en met vrijdag 9 november gaan leerlingen aan de slag met energiebesparing. De basisschool die voor de meeste energiebesparing zorgt en de meest creatieve besparingsacties bedenkt, wint de competitie.

Op maandag 29 oktober kwam Sjaak met onze jongste dochter Sofie en een filmploeg om met eigen ogen te zien wat voor besparingen er in ons bedrijf zijn doorgevoerd. Dat varieerde van stroomvoorziening door zonnepanelen en warmte van een houtgestookte cv-ketel tot opvang van “grijs” water in een bak onder de grond en het gebruik van ledlampen, deurdrangers, schakelklokken etc.
Het is nog mogelijk om te stemmen voor de school in Colijnsplaat. Op de pagina van OBS Het Stelleplankier kun je een energiebesparende actie, een zogenaamde ‘belofte’, aanklikken. De belofte die je maakt, wordt omgezet in punten die worden toegekend aan de school. Help mee om de school van Sofie in de bovenste regionen te laten belanden! Voor meer info over deze actie, zie Sjaak zoekt Sjakies of bekijk het filmpje op You tube.  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Minicamping Zeelucht Dierenasiel Goes Volgend artikel